3
Reageer op dit artikel (niet anoniem)

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Hartger WassinkPedro Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hartger Wassink
Auteur

Beste Pedro, omdat je dit verhaal nu ook op ons gezamenlijke weblog zet, wil ik toch graag reageren. Ik vroeg me af: wat is je boodschap met dit artikel? Dat het geluid van leraren niet doorklinkt op conferenties? Dat is althans wat ik eruit opmaak, maar help me op weg als je iets anders bedoelt. Misschien heb je in het programma van het VO-congres gezien dat er meerdere leraren en leerlingen meewerkten aan de workshops. Op het grote podium heeft ook wel eens een leerling gestaan, Isabella Biney. Haar verhaal kun je hier terughoren en -zien: Het leek me goed… Lees verder »

Category

onderzoek