Hilde Stroobants vertaalt agency naar de peuter- en kleuterklas. Met prikkelende voorbeelden illustreert ze hoe je zelfs kleine kinderen een betekenisvolle stem kan geven in hun onderwijs. Een uitdagende evenwichtsoefening voor goede juffen en meesters die zowel het individu en de groep als het kleuterinitiatief en hun eigen aanbod in balans willen houden.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek