Hilde Stroobants vertaalt agency naar de peuter- en kleuterklas. Met prikkelende voorbeelden illustreert ze hoe je zelfs kleine kinderen een betekenisvolle stem kan geven in hun onderwijs. Een uitdagende evenwichtsoefening voor goede juffen en meesters die zowel het individu en de groep als het kleuterinitiatief en hun eigen aanbod in balans willen houden.

0 0 votes
Article Rating

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Abonneren
Abonneren op
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek