Gisteren sprak ik 2 keer op ResearchED Haninge in de buurt van Stockholm. IK gaf er de openingskeynote en nog een sessie over ons mytheboek dat nu ook in het Zweeds verkrijgbaar is.

Helemaal op het einde van de zeer geslaagde dag kwam ook de Zweedse minister van onderwijs, Gustav Fridolin aan het woord. De man had zelf besloten naar deze dag te komen en was er ook een ruim deel van de dag… als gewone bezoeker om bij te leren.

Ik vond dit al behoorlijk straf – naast het feit dat man er wel heel erg jong uitziet en ook blijkt te zijn – maar in zijn (spontane!) speech achteraf toonde hij zich ook een genadig spreker. Ik was het niet eens met alles wat de man zei, maar opeens dook een van de belangrijkste redenen op waarom onderwijs vandaag belangrijker is dan ooit:

Juist.

0 0 votes
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Category

onderwijs