De Volkskrant heeft weer de jaarlijkse schoolcijferlijst, samengesteld door prof. Jaap Dronkers van de Universiteit van Maastricht, gepubliceerd. Weer konden we lezen welke scholen de beste van Nederland zijn en welke de slechtste.

Hier mijn stuk dat De Volkskrant niet wilde plaatsen.

4
Reageer op dit artikel (niet anoniem)

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Dorine MachielsDick van der Waterenpeterterielepaul Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dorine Machiels
Gast
Dorine Machiels

Mooi stuk

Verzonden vanaf Samsung Mobile

peterteriele
Gast

Goed artikel, ik heb het meteen per twitter verspreid. We laten ons niet muilkorven! 😉Niet in de krant, dan zoeken we het wel via de sociale media.Succes!

Vriendelijke groeten, Peter
Peter te RieleAHA (Advies Hulp & Actie)06 – 28 88 68 59peterteriele@hotmail.comtwitter: @peterterielewww.advieshulpactie.nleigenwijsinonderwijs.blogspot.com

Date: Mon, 25 Nov 2013 18:36:16 +0000
To: peterteriele@hotmail.com

paul
Gast
paul

Jaap Dronkers werkt niet aan de Open Universiteit! Hij werkt aan de ROA aan de UM.

About Dick van der Wateren

Als blogger en onderwijsauteur denk ik na over onderwijs en pedagogiek. In 2016 verscheen bij Uitgeverij Ten Brink mijn boek 'Verwondering' waarin ik een lans breek voor onderwijs op basis van vragen die leerlingen zelf bedenken. Op het ECL in Haarlem heb ik talentvolle en begaafde leerlingen begeleid die meer uitdaging nodig hebben, en leerlingen gecoacht met diverse problemen - onderpresteren, perfectionisme, levensvragen. Na een lang leven in het onderwijs en de wetenschap ben ik in 2017 een filosofische praktijk begonnen, De Verwondering, in Amsterdam. Daar heb ik gesprekken met volwassenen zowel als jongeren over levensvragen, zingeving, werk, studie, relaties.

Category

onderzoek