De Volkskrant heeft weer de jaarlijkse schoolcijferlijst, samengesteld door prof. Jaap Dronkers van de Universiteit van Maastricht, gepubliceerd. Weer konden we lezen welke scholen de beste van Nederland zijn en welke de slechtste.

Hier mijn stuk dat De Volkskrant niet wilde plaatsen.

Join the conversation! 4 Comments

 1. Jaap Dronkers werkt niet aan de Open Universiteit! Hij werkt aan de ROA aan de UM.

  Reply
 2. Goed artikel, ik heb het meteen per twitter verspreid. We laten ons niet muilkorven! 😉Niet in de krant, dan zoeken we het wel via de sociale media.Succes!

  Vriendelijke groeten, Peter
  Peter te RieleAHA (Advies Hulp & Actie)06 – 28 88 68 59peterteriele@hotmail.comtwitter: @peterterielewww.advieshulpactie.nleigenwijsinonderwijs.blogspot.com

  Date: Mon, 25 Nov 2013 18:36:16 +0000
  To: peterteriele@hotmail.com

  Reply
 3. Mooi stuk

  Verzonden vanaf Samsung Mobile

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Dick van der Wateren

Sinds voorjaar 2017 heb ik een filosofische praktijk, De Verwondering, in Amsterdam. Daar heb ik gesprekken met volwassenen zowel als jongeren. Ik sta voor de klas op het Eerste Christelijk Lyceum in Haarlem en begeleid dagelijks talentvolle en begaafde leerlingen die meer uitdaging nodig hebben, of coach leerlingen die een probleem hebben waar we samen een oplossing voor vinden. Ik heb een jarenlange ervaring als aardwetenschapper (o.a. in Antarctica en Afrika) en wetenschapsvoorlichter. Werken met jongeren is mijn passie. Voor mij zijn tieners zo'n beetje de leukste mensen. Ze hebben een enorme levenslust, zijn creatief, hebben originele ideeën - soms op het bizarre af - en kunnen zich nog alle kanten op ontwikkelen. Ik beschouw het als een voorrecht aan die ontwikkeling te kunnen bijdragen.

Category

onderzoek