Rollenspel: Het summum van spel in onze kleuterklassen?

Kleutergewijs

Ik ben Delano en ik ben 4 jaar. Ik houd van Cars, superhelden en mezelf verkleden. Daar kan ik echt van genieten!

Na het onthaal, mogen we kiezen waar we gaan spelen. De juf vraagt wie er in de Sinthoek wilt spelen. Vliegensvlug sta ik recht en steek ik mijn vinger in de lucht. Dit wil ik heel erg graag doen! Dan kan ik mij verkleden als Sinterklaas en net zoals hem zijn. Als ik in de Sinthoek ben, neem ik dadelijk de kleren die ik wil. Ik heb alles in mijn handen. En nu? Hoe moet ik alles aandoen? Hulpeloos kijk ik naar juf Aline, misschien kan zij me helpen. Zij zegt dat ik eerst alles moet neerleggen. Dit doe ik, maar wat moet ik dan doen? Nu heb ik de Sintkleren toch nog niet aan? Ik vraag of de juf me kan helpen. Zij zegt dat ik het…

View original post 1.543 woorden meer

Over johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Nog geen reacties ... Wees de eerste die een reactie plaatst!

Geef een reactie of deel je eigen ervaringen. Graag met je volledige naam en achternaam ondertekenen, geen pseudoniemen. Anonieme reacties worden verwijderd.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: