Je hoeft geen vijs verloren te hebben om van dit bericht over loose parts play te genieten. Ik vermoed dat ik niet de enige zal zijn die een opfrissing van Piagets schemata kon gebruiken en die spontaan aan divergent denken… denkt.
Een goede kleuteronderwijzer zijn, het is niet simpel. Ze opleiden evenmin… denk ik dan ook.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek