Gender is en blijft hot op Kleutergewijs. Als ervaren leerkracht en veel gevraagd spreker in onderwijsmiddens kent Steven De Baerdemaeker de praktijk door en door. Voeg daar aan toe dat hij de theorievorming rond gender op de voet volgt en u begrijpt waarom ik heel blij ben dat hij het debat komt verrijken.

0 0 vote
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek