Deze week lanceerden we in Vlaanderen een campagne voor een coherente politiek rond startende leraren. Uit wat ik hoor en lees, is dat ook in Nederland een hot issue. Het blogbericht van mijn Odisee-collega Filip Van Keer refereert vooral aan de eerste stap in ons manifest dat getekend werd door universiteiten, hogescholen, onderwijskoepels, ouderverenigingen en de Vlaamse Scholierkoepel: ‘Houd ze vast’. Wat de hink-stap-sprong compleet maakt, vindt u als u vanuit het blogbericht doorklikt naar de campagnesite. Zeer benieuwd naar u reacties.

BANNER-campagne-aanvangsbegeleiding

Lees verder op Kleutergewijs.

0 0 votes
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Docent in de professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee, staflid van de Dienst Onderwijs en Kwaliteit van de hele hogeschool en coördinator van www.MyCompass.be breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderwijs