Beste Nederlandse collega’s,

Mocht je het nog niet weten, dan weet je het nu van een Vlaming: Nederland is een nieuwe interessante blog rijker: de Early Years Blog.

De Universiteit Utrecht bouwt samen met de CED groep en Fontys Hogeschool aan dit Nederlands zusje van Kleutergewijs. De Europese Unie steunt bij deze vier gelijkaardige en samenwerkende blogs, waarbij ook nog Portugese en een Poolse variant. De focus in Nederland is breder dan die van Kleutergewijs. De Early Years Blog richt zich namelijk tot professionals die werken met 0 tot 6-jarigen. De berichten die erop komen zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis en zijn gericht op het vergroten van bewustwording rondom de thema’s diversiteit en sociale inclusie. Meer info vind je op de blog zelf. De eerste berichten zijn alvast veelbelovend.

Neem zeker een kijkje of abonneer je meteen.

https://earlyyearsblog.nl/

 

0 0 votes
Article Rating

Docent in de professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee, staflid van de Dienst Onderwijs en Kwaliteit van de hele hogeschool en coördinator van www.MyCompass.be breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Abonneren
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Docent in de professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee, staflid van de Dienst Onderwijs en Kwaliteit van de hele hogeschool en coördinator van www.MyCompass.be breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

kleuters, onderwijs

Tags