Contacten met ouders, het blijft een delicaat onderwerp voor leerkrachten, ook bij de kleinsten. Zelf schreef ik op Kleutergewijs al eens een ode aan de glimlach aan de schoolpoort. Maar de insteek van Liesl Veulemans is rijker. Waarom maken we grenzen en wat zijn de onbedoelde gevolgen van een gele lijn drie meter voorbij de schoolpoort?

0 0 vote
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek