Of het ook in Nederlandse debatten zo is dat elke partij steevast beweert dat het kind altijd centraal moet staan, kunnen velen van jullie ongetwijfeld beter inschatten dan ik. Ik ben alvast benieuwd.

0 0 vote
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
hphilippens
26/10/2016 13:50

Inderdaad, het wordt gebruikt door nieuwe scholen met maar enkele leerlingen die slaafs aanbieden waar het kind op dat moment om schreeuwt, maar evengoed kunnen leraren dat roepen die zorgen dat kinderen meekrijgen wat ze nodig hebben en dus de kinderen niet altijd het laatste woord geven.

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek