Ruth Heuvelman schreef op EarlyYearsBlog.nl een knap blogbericht over het betrekken van ouders van kleine kinderen. Hoe raken we bij de moeilijkst bereikbaren, die vaak tegelijk de mensen zijn die we liefst van al willen bereiken? Interessantst vind ik zelf de volgende stap. Als je de ouders dan toch bereikt, wat geef je ze dan mee om de gezamenlijke inspanning in leergroei van de kinderen te vertalen? En hoe doe je dat?

Ik denk er alvast iets mee te zijn in een lopend initiatief en in een nieuw project waar ik mee op broed.”

Lees hier Ruths blog.

0 0 votes
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Docent in de professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee, staflid van de Dienst Onderwijs en Kwaliteit van de hele hogeschool en coördinator van www.MyCompass.be breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderwijs