confidenceDit bericht verscheen eerder op de Vlaamse groepsblog Kleutergewijs. Het bericht is geschreven naar de Vlaamse kleuteronderwijscontext, maar dat de probleemstelling gaat volgens mij ook voor andere onderwijsniveaus en landen op.

Johan De Wilde

0 0 vote
Article Rating
Abonneren
Abonneren op
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments

About johandewilde

Opleidingshoofd professionele Bacheloropleiding Kleuteronderwijs Odisee (Aalst) breed geïnteresseerd in onderwijskundige thema's, maar bijzonder in startende leraren en informeel leren. werkte voorheen in binnen- en buitenland als leraar, vormingswerker, projectcoördinator en onderwijsadviseur.

Category

onderzoek